Didactief

Didactief

Primeur: de eerste keer dat ik een bijdrage lever aan een boek! Didactief geeft ieder jaar een boek uit voor onderwijsprofessionals. Dit keer met als titel ‘Gedrag in de school’. Ik mocht de praktijkkaders schrijven. Interviews met 12 juffen over hoe zij bouwen aan relaties met leerlingen, bijdragen aan emotioneel welbevinden en omgaan met probleemgedrag.

Verder schrijf ik voor het magazine Didactief ieder maand de rubriek Op Lesbezoek, waarin een lerarenopleider vertelt over een student op zijn stageplek. Ook aan specials van Didactief mag ik regelmatig een bijdrage leveren. Leuk om zo steeds weer een inkijkje te krijgen in de wereld van het onderwijs!

Lees de kaders die ik schreef voor het boek Gedrag in de school of bekijk het hele boek hier

Bekijk de artikelen die ik schreef voor de rubriek Op Lesbezoek

 

Interesse? Laat een berichtje achter en ik kom bij je terug.