Vertel Magazine

Vertel Magazine

Rikky kreeg klap op klap. Maar deze diva trekt haar panterjas aan en houdt het hoofd hoog. Tom werd vreselijk ziek en ging bijna dood. Muziek helpt hem heftige jaren te verwerken. Paula streed in coronatijd ‘geïsoleerd’ tegen blaaskanker. Humor sleepte haar erdoorheen. Narik is 7 en heeft een stoma. Maar dankzij een fotoshoot schaamt hij zich er niet meer voor.

Voor het magazine Vertel van medisch speciaalzaak MediReva mag ik ieder nummer weer de verhalen optekenen van mensen als Paula, Tom en Narik. Mensen die vechten tegen ziekte, bij de dag leven in tijden van tegenslag. Zij weten wat doorzetten betekent. Elke keer weer positieve, krachtige maar ook eerlijke verhalen. Mooi om aan mee te werken!

"Hoe ziek ook, ik zag eruit als een dame." Lees Rikky's verhaal in Vertel 2-2022
"Reizen is mijn manier om de vrijheid te vieren." Lees Kris' verhaal in de zomerspecial 2022
"Bezoek mocht niet, maar ik ontving meer dan 100 kaarten." Lees Paula's verhaal in Vertel 1-2022
"Hele dagen thuis, ik voelde me zo nutteloos." Lees Peggy's verhaal in Vertel 2-2021
"Muziek helpt me alle verdriet eruit te gooien." Lees Tom's verhaal in Vertel 1-2021
"Ik ben met mijn stoma in de krant geweest!" Lees Nariks verhaal in Vertel 4-2020
"Ik haat die sonde én ben er blij mee." Lees Samantha's verhaal in Vertel 1-2020

Ook schreef ik geregeld de rubriek 'Giftbox', waarin mensen iemand bedanken die veel voor hen betekend heeft. Mooie, warme verhalen over de waarde van vriendschap en familie. Voor de rubriek 'De dag dat ik besloot' interviewde ik mensen over die ene dag waarop zij een keuze maakten die hun leven veranderde.

 

 

Interesse? Laat een berichtje achter en ik kom bij je terug.