Vertel Magazine

Vertel Magazine

Narik is 7 en heeft een stoma. Maar dankzij een fotoshoot schaamt hij zich er niet meer voor! Samantha is 25,  in de bloei van haar leven, maar ze draait niet mee. Wim Jonker kreeg te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. Nog zes maanden of tien jaar? Hij geniet zolang van het hier en nu. Dicky woog 160 kilo en heeft diabetes type 2. Want gezond leven is moeilijk als je niet kunt lezen. Toch gooide hij het roer om!

Voor het magazine Vertel van medisch speciaalzaak MediReva mag ik ieder nummer weer de verhalen optekenen van mensen als Samantha, Dicky en Wim. Mensen die vechten tegen ziekte, bij de dag leven in tijden van tegenslag. Zij weten wat doorzetten betekent. Elke keer weer positieve, krachtige maar ook eerlijke verhalen. Mooi om aan mee te werken!

"Ik ben met mijn stoma in de krant geweest!" Lees Nariks verhaal in Vertel 1-2021
"Ik geniet veel bewuster van het hier en nu." Lees Wim's verhaal in Vertel 3-2020
"Gezond leven is moeilijk als je niet kunt lezen." Lees Dicky's verhaal in Vertel 2-2020
"Ik haat die sonde én ben er blij mee." Lees Samantha's verhaal in Vertel 1-2020

Ook schreef ik geregeld de rubriek 'Giftbox', waarin mensen iemand bedanken die veel voor hen betekend heeft. Mooie, warme verhalen over de waarde van vriendschap en familie. Voor de rubriek 'De dag dat ik besloot' interviewde ik mensen over die ene dag waarop zij een keuze maakten die hun leven veranderde.

 

 

Interesse? Laat een berichtje achter en ik kom bij je terug.