Kinderfonds MAMAS Jaarverslag

Kinderfonds MAMAS

Voor Kinderfonds MAMAS werkte ik mee aan dit prachtige kookboek: vol recepten van de Zuid-Afrikaanse MAMAS, Robèrt van Beckhoven en vrienden als Erik Scherder, Yvon Jaspers en Ronald Giphart. Ik schreef een aantal van de

algemene teksten en deed eindredactie over het totaal. Superleuk project, en ook nog eens voor een heel goed doel. Want voor elk verkocht kookboek, legt Kinderfonds MAMAS een moestuin aan in Zuid-Afrika. 

Altijd weer een flinke kluif, maar wat een mooie: het jaarverslag van Kinderfonds MAMAS! Ik mocht het jaar 2016 en 2018 vangen in woorden, van missie tot ambitie, van doelstelling tot impact, van projectverhaal tot portret.

De tachtig+ pagina's lekker leesbare tekst vertellen uiteindelijk maar één verhaal: het verhaal van kinderen die veilig zijn, gezond worden, te eten krijgen en bouwen aan een toekomst. Dat is het effect van MAMA POWER!

Bekijk het complete jaarverslag 2018 in pdf.
Bekijk het complete jaarverslag 2016 in pdf.

 

Voor Kinderfonds MAMAS maakte ik de afgelopen jaren daarnaast veel nieuwsbrieven. Altijd weer een mooie uitdaging, want er is zoveel te vertellen en we hebben - heel bewust - slechts één dubbelzijdige A4. Een enorme leermeester in ‘killing your darlings’ en net zolang doorgaan tot-ie helemaal klopt. Een paar voorbeelden:

Ook die fantastische MAMAS van Zuid-Afrika steunen? Ga naar de site.

Interesse? Laat een berichtje achter en ik kom bij je terug.